Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kennismaking met Louis van de Waarsenburg

De naam is Louis van de Waarsenburg, voormalig trompettist en (o.a.) arrangeur bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Studeerde Trompet en HaFa Directie aan het Conservatorium te Maastrichts. Vanaf 1979 tot 2012 was ik werkzaam als Trompettist bij de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht en musiceerde als solist, in en buiten het orkest, in binnen en buitenland.In deze tijd begon ik me te bekwamen in het arrangeren voor blaasorkesten in diverse samenstellingen. Regelmatig worden er arrangementen van mij gespeeld bij de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht en andere beroepsorkesten. Door ervaring met een professioneel orkest in concerten en theater produkties heb ik in de praktijk kennis omtrent voorbereiding en programmering opgedaan. Regelmatig verzorg ik clinics lichte muziek en gastdirecties bij diverse muziekverenigingen.

 

Ervaring

Arrangementen

Het maken van arrangementen op bladmuziek voor blaasorkesten waarbij combo partijen en vocals zijn ingepast. Met combo partijen (ritme sectie) wordt bedoeld DRUMSET, BASGITAAR, GITAAR, PIANO/KEYBOARD en met blaasorkesten harmonie orkest, fanfare orkest, brassband en big band. Door het werken met professionele mensen op het gebied van musiceren, arrangeren en programmeren heb ik veel kennis opgedaan die ten goede komen aan mijn arrangementen, gastdirecties en produkties. Elk arrangement wordt dan ook op maat geleverd.

Projecten

De mogelijkheid bestaat mij in te huren voor gastdirecties en projecten, b.v. blaasorkesten en lichte muziek. Ik nodig u uit om verder rond te kijken op mijn website. Indien u geïnteresseerd bent kom ik graag via e-mail of telefonisch met u in contact.

 

Bent u geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren