Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Op-Maat maakt Composities en Arrangementen

Op-Maat Produkties maakt uitsluitend composities / arrangementen op aanvraag. Indien u een bepaald nummer op het oog heeft dan wordt dat speciaal voor uw orkest gearrangeerd.

Op-Maat:

Dus 'maatwerk' staat hoog in ons vaandel. Een arrangement zal dan ook geschreven worden op de mogelijkheden en specifieke wensen van uw orkest. Om dit te kunnen doen vraag ik u om bij uw bestelling de gegevens en wensen kenbaar te maken.

Het arrangement wordt geschreven op basis van een door de opdrachtgever aangeleverde Titel, MC, CD, mp3, of Leadsheet.

 

Leveringsvoorwaarden

Voor alle arrangementen door Op-Maat Produkties gemaakt gelden rechten en plichten.

Lees meer

Aangesloten bij Buma/Stemra

In verband met de muziekauteursrechten zijn wij aangsloten bij Buma/Stemra en maken wij gebruik van hun overeenkomst. Lees verder om te zien wat deze overeenkomst inhoudt en voor wie deze wel of niet is bedoeld.

Lees meer

 

Bent u geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren